Κορίνθου 7, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54453
τηλ. 2310944433
fax: 2310951689
e-mail: info@iptt.gr

KIRISUN™ T350 Φορητός Πομποδέκτης 4G- WiFi, Παγκόσμιας εμβέλειας.

O T350 ειναι ενας προηγμένος 4G/LTE πομποδέκτης Τεχνολογίας Poc που χρησιμοποιεί τα δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας προσφέροντας ετσι απεριόριστη κάλυψη και άμεση επικοινωνία με τους συνεργάτες σας.
Μπορείτε να επιλέξετε να συνομιλείτε σε 1 κανάλι επικοινωνίας με ολους ή να δημιουργήσετε εως και 999 κανάλια (Groups).
Διαθέτει δέκτη GPS υψηλής ακρίβειας για να προσφέρει τον άμεσο εντοπισμό και τον έλεγχο ασφάλειας του προσωπικού σας ή του στόλου οχημάτων σας. Επιπλεον, με το SOS button που διαθέτει ο πομποδέκτης Τ350, επιτρέπει στον χειριστή να ενημερώσει σε περίπτωση κινδύνου άμεσα την υπόλοιπη ομάδα του ενω ταυτόχρονα ενα σήμα φτάνει στον Η/Υ του διαχειριστή οπου εμφανίζεται με ακρίβεια το σημείο του συμβάντος.


Και οι παραδοσιακοί Ασύρματοι; Η άδεια κατοχής και χρήσης;

Το μόνο κοινό που έχει ο πομποδέκτης Τ350 με τους παραδοσιακούς ασυρμάτους είναι το PTT (Press to Talk) δηλαδή, με απλά λόγια το «πατώ να μιλήσω, αφήνω ν’ ακούσω».
Σε αντίθεση με τους ερασιτεχνικούς ή επαγγελματικούς πομποδέκτες που για την χρήση τους επιβάλλεται η κατοχή άδειας, η χρήση του Πομποδέκτη Τ60 PoC ΔΕΝ απαιτεί Άδεια χρήσης.


Τα πλεονεκτήματα των πομποδεκτών Τεχνολογίας Poc (συγκριτικά με τους παραδοσιακούς Π/Δ):

Πανελλαδική και Πανευρωπαϊκή κάλυψη επικοινωνίας
Απουσία παρεμβολών
Ασφάλεια στις συνομιλίες
Εντοπισμός θέσης
Πλήκτρο SOS


Η νέα αυτή τεχνολογία αξιοποιοιεί τα Εθνικά και Πανευρωπαϊκά δίκτυα Κινητής τηλεφωνίας καθώς και τους δορυφόρους του παγκοσμίου δικτύου GPS
προσφέροντας έτσι φθηνή, απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη επικοινωνία με εντοπισμό θέσης σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.


Σημαντικό
: Oι κάρτες sim που είναι εγκατεστημένες στους Πομποδέκτες KIRISUN™ είναι ειδικές κάρτες που περιλαμβάνουν όλους τους Ευρωπαίους & Έλληνες Παρόχους.
Επίσης, ενα σημαντικό τους πλεονέκτημα ειναι οτι επιλέγουν αυτόματα καθε φορά τον πάροχο με το ισχυρότερο σήμα στο σημείο που βρισκονται εξασφαλίζοντας ετσι διαρκής και απρόσκοπτη επικοινωνία (με απεριόριστο-unlimited χρόνο ομιλίας) στις παρακατω 39 χώρες:
Albania, Austria, Belarus, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, North Macedonia, Malta, Moldova, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, Romania, Serbia, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland, Turkey, United Kingdom.

 


Poc Dispatcher console (εντοπισμός πομποδεκτών, λήψη SOS σήματος και επιλεκτική επικοινωνία σε πραγματικό χρόνο)


Τεχνικά χαρακτηριστικά:

 • Private call /Group call/ All call/ emergency call/ dual call/alert call/text message/tone alert
 • Προσδιορισμός θέσης και μεσω A-GPS (GPS with base-station assistance)
 • GSM- 4G-LTE/
 • 1.77 inch LCD screen 128*64 pixels
 • Δέκτες GPS / WIFI / Bluetooth
 • Πλήκτρο SOS
 • Αποθήκευση και αναπαραγωγή τελευταιών συνομιλιών
 • Στιβαρή και αδιάβροχη κατασκευή IP54
 • Κρυστάλλινη ποιότητα ήχου 1W.
 • Διαστάσεις 138x58x25mm
 • Βάρος 200gr

Τεχνικές προδιαγραφές