Κορίνθου 7, Θεσσαλονίκη ΤΚ 54453
τηλ. 2310944433
fax: 2310951689
e-mail: info@iptt.gr

Περιγραφή Συστήματος

Το Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας PoC (PTT over Cellular) είναι το κορυφαίο από πλευράς εμβέλειας και οικονομίας συχνοτήτων του Εθνικού Φάσματος, Σύστημα Ασύρματης Επικοινωνίας.
Η περιορισμένη εμβέλεια, η άδεια χρήσης ασύρματου Πομποδέκτη, οι παρεμβολές συχνοτήτων, οι συνακροάσεις και υποκλοπές συνομιλιών αποτελούν πια παρελθόν όπως παρελθόν αποτελουν και οι υψηλές οικονομικές επιβαρύνσεις για την εγκατάσταση, αδειοδότηση και συντήρηση ενος ραδιοδικτύου VHF-UHF.


Η νέα  τεχνολογία PoC αξιοποιεί τα εθνικά και πανευρωπαϊκά δίκτυα κυψελωτής τηλεφωνίας καθώς και τους δορυφόρους του παγκοσμίου δικτύου GPS, προσφέροντας έτσι φθηνή, απόλυτα ασφαλή και αξιόπιστη επικοινωνία με εντοπισμό θέσης σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Με λίγα λόγια, το σύστημα PoC καθιστά εφικτή την συνομιλία μεταξύ οχημάτων, σταθμών βάσης ή χρηστών φορητών πομποδεκτών από και προς οποιοδήποτε σημείο της χώρας, αρκεί οι συνομιλητές να βρίσκονται σε σημεία όπου υπάρχει κάλυψη με 3G/4G ή και WiFi.

 

Tέλος, ένα δεύτερο σημαντικότατο πλεονέκτημα που διαθέτουν οι πομποδέκτες, είναι το button SOS, που επιτρέπει στο χρήστη του πομποδέκτη, πιέζοντας το να καλέσει σε βοήθεια τα άλλα μέλη της ομάδας, ενώ ταυτόχρονα στη οθόνη του Υπολογιστή του Σταθμού Βάσης, εμφανίζεται με ακρίβεια το σημείο του συμβάντος.

Το Σύστημα PoC λειτουργεί εκει οπου τα υπόλοιπα συστήματα και πομποδέκτες δεν λειτουργούν !!

Το σύστημα PoC καθιστά εφικτή την επικοινωνία και συνομιλία μεταξύ οχημάτων, σταθμών βάσης ή χρηστών με φορητούς πομποδέκτες σε εκ διαμέτρου αντίθετα σημεία της Ελλάδος ή αλλων κρατών, αρκεί στη περιοχή όπου βρίσκονται να υπάρχει κάλυψη με 3G/ 4G ή και WiFi.
Επίσης, οι πομποδέκτες τεχνολογίας PoC διαθέτουν την δυνατότητα της παρακολούθησης και του ακριβούς εντοπισμού μέσω GPS, της θέσης των χρηστών ή του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης. Με την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο και τις άμεσες ενημερώσεις των περιστατικών, το σύστημα PoC παρέχει όλες τις προϋποθέσεις της αποτελεσματικής και ασφαλούς ενημέρωσης των συνεργατών της επιχείρησης.

Βασικά χαρακτηριστικά συστήματος PoC.

 

Εθνική και διεθνής κάλυψη.
Πανελλαδική ή Πανευρωπαϊκή επικοινωνία, με την χρήση των Δικτύων 3G, 4G ή WiFi, οποιουδήποτε Παρόχου.

 

Διαχείριση στόλου οχημάτων & φορητών πομποδεκτών.
Οι πομποδέκτες PoC επιτρέπουν την διαχείριση και παρακολούθηση μέσω του Σταθμού Βάσης, του στόλου των οχημάτων της επιχείρησης, καθώς και των φορητών πομποδεκτών, σε πραγματικό χρόνο.


Κόστος απόκτησης και λειτουργίας Πομποδεκτών τεχνολογίας PoC.

Υπάρχουν δύο ειδών κόστη του Συστήματος επικοινωνίας PoC.

• Κόστος συσκευής. Το εφάπαξ κόστος αγοράς του πομποδέκτη PoC.
• Κόστος κάρτας επικοινωνίας. Ετήσια συνδρομή της κάρτας sim OFA (OneForAll)


Οι SIM κάρτες τύπου OFA προσφέρουν τα παρακατω πλεονεκτήματα:

1. Eίναι σχεδιασμένες ώστε να επιλέγουν αυτόματα κάθε φορά, τον ισχυρότερο σε σήμα Πάροχο, έτσι ώστε να μη υπάρχει διακοπή στις συνομιλίες, είτε λειτουργείτε εντός της Ελλάδος (Cosmote-Vodafone- Wind) είτε πανευρωπαϊκά.
2. Εχουν μικρότερο μηνιαίο κόστος χρήσης σε σχέση με τους παρόχους Κινητής Τηλεφωνίας στην Ελλάδα ή την Ευρώπη.

3. Δεν εχουν κάποιο περιορισμό στην διάρκεια χρόνου ομιλίας, επικοινωνείτε συνεχως με τους συνεργάτες σας 24ωρες το 24ωρο.
4. Προσφέρουν ρυθμό ανανέωσης της γεωγραφικής θέσης του χρήστη με ελάχιστο χρόνο τα 6sec.